Tramex Lastechnische GroothandelGesloten (wo 08.00 - 17.00)

Toon openingstijden

lasbedrijven - Tramex Lastechnische Groothandel - kaartoverzicht

Tramex Lastechnische Groothandel

Tramex levert gecertificeerde kwaliteitsproducten op het gebied van onder andere lastechniek, lastoevoegmaterialen en gassen. Uitgebreide vakkennis en jarenlange expertise resulteren in betrouwbaar advies en snelle service.
Met onze eigen professionele technische dienst repareren en onderhouden wij lasmachines, lastoortsen en andere lastechnische producten van alle merken. U kunt uw apparatuur bij ons laten keuren volgens de norm NEN3140. Met onze servicedienst staan wij garant voor een 24-uursservice aan huis.

Tramex staat voor:
Vakkundige medewerkers.
Branchekennis.
Betrouwbaarheid/loyaliteit.
Korte lijnen, persoonlijke benadering.

Tramex heeft een eigen bezorgdienst. Binnen een straal van 50 km komen wij uw bestelling afleveren, ook in Duitsland!

Met eigen servicevoertuigen kunt u bij Tramex gegarandeerd terugvallen op een 24-uurs servicedienst aan huis.
De eigen technische dienst verzorgt, onderhoudt en repareert lasmachines, lastoortsen en andere lastechnische producten. Deze reparaties kunnen zowel in onze eigen technische dienst als bij de klant worden uitgevoerd.

Wij keuren uw apparatuur volgens de NEN3140-norm. De inspecties worden door onze monteurs met speciale testapparatuur uitgevoerd. Van iedere, door ons gekeurde machine, ontvangt u een certificaat met de keuringsresultaten.

Onze visie is: lassen kan altijd efficiënter. Wij lopen graag met u het totale bedrijfsproces door om te zien waar er tijd, geld of energie kan worden bespaard.

In Nederland controleert de Arbeidsinspectie de arbeidsomstandigheden. De eisen op het gebied van bestrijding van de binnenluchtvervuiling worden steeds strenger.
De overheid besteedt tevens veel aandacht aan de kwaliteit van de binnenlucht. Het is verplicht te voldoen aan de MAC-waarde van 1 mg/m³.
Wij adviseren u waar u op moet letten en hoe u schade door vuile lucht kunt voorkomen. Wij bieden de juiste oplossing voor uw specifieke situatie.

Tramex heeft ruime ervaring met het efficiënter inrichten van bedrijfsprocessen. Soms is het verstandig om bepaalde handelingen te automatiseren waardoor medewerkers efficiënter kunnen worden ingezet.

De keuze van het juiste beschermgas wordt vaak als lastig ervaren. Toch is de juiste keuze van het grootste belang voor het resultaat van de las.
Wij zijn depothouder/gecertificeerd gasleverancier voor Air Products, Uniechemie en Primagaz en leveren industriële gassen, propaangassen, koelmiddelen, heftruckgas, ballongas en 'foodgas'.

Services

  • 24-uurs service
  • Bezorgservice
  • Gratis offerte
  • Onderhoud
  • Verkoop
  • Automatiserings/mechanisatie-adviezen
  • Verhuur
  • Keuringen

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.00
maandag8.00 - 17.00
dinsdag8.00 - 17.00
woensdag8.00 - 17.00
donderdag8.00 - 17.00
vrijdag8.00 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedlasbedrijf.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Tramex Lastechnische Groothandel
Dr. de Blecourtstraat 55
6541DG Nijmegen

+31 (0)24 3776754

Links

Website

Deel deze pagina

Tramex+Lastechnische+Groothandel img