BoldewijnGeopend tot 17.00

lasbedrijven - Boldewijn - kaartoverzicht

Boldewijn

Op Herculesstraat 8b hebben wij een winkel met een uitgebreid assortiment met alles voor lassen, persoonlijke veiligheid, gereedschap en brandbeveiliging.
Wij zijn een groothandel in lasgassen en lasapparatuur, waar ook de particuliere klant van harte welkom is. Wij hebben MIG lasapparaten, TIG las apparaten, van alles voor autogeen lassen en apparaten voor Plasmasnijden. Tevens een groot aanbod van slijtdeeltjes voor lasmachines en plasmasnijmachines.
Wij zijn depothouder voor Air Products gassen, verkopen propaan van Shell / Antargaz, koudemiddelen van Unie Chemie en eigendomcilinders industriƫle gassen.

Alex is een volledig opgeleide brandbeveiligings monteur en kan u deskundig adviseren over de aanschaf en onderhoud van brandblussers en brandslanghaspels, toegespitst op uw eigen situatie. Onze brandblussers zijn van hoge kwaliteit en wij kunnen bij normaal gebruik de maximale levensduur van 20 jaar garanderen.

Services

  • Gratis offerte
  • Bezorgservice

Openingstijden

Open
Sluit om 17.00
maandag7.30 - 17.00
dinsdag7.30 - 17.00
woensdag7.30 - 17.00
donderdag7.30 - 17.00
vrijdag7.30 - 15.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedlasbedrijf.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Boldewijn
Herculesstraat 8/B
1812PG Alkmaar

+31 (0)72 5403040

Deel deze pagina

Boldewijn img